Home > Hulp

Hoe kunnen we je helpen?Vind hier je antwoord

  Overige

  1. Controleer je bezorgdatum.

  Je kunt de geschatte leverdatum vinden in je orderbevestiging.

  Standaard levering aan huis

  Prijs: €5 of GRATIS voor bestellingen boven €70.00.

  Bestellingen worden binnen 3-6 werkdagen geleverd. (uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen).

  Levering van maandag t/m vrijdag.

  Express levering

  Prijs: €9 of €3 voor bestellingen boven €70.00

  Levertijd: 48 uur (werkdagen)

  Deze bezorgmethode is alleen beschikbaar voor producten die worden verzonden vanuit ons magazijn in Frankrijk.

  Ophalen in de winkel

  Gratis bezorging in een Nederlandse winkel naar keuze via de Store pick-up optie.
   
  Je bestelling wordt binnen 3-6 werkdagen geleverd in de winkel naar keuze. (uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen). Bekijk de openingstijden van de winkel om te zien wanneer je je bestelling kunt ophalen.

  2. Traceer mijn bestelling.  

  Controleer de trackinglink die we in je verzend-email hebben verzonden om up-to-date trackinginformatie te bekijken. Wacht 48 uur na verzending om te controleren.

  Of je kunt je bestelling hier volgen.

  3. Controleer je gegevens. 

  Log in op je account https://www.jdsports.nl/myaccount/dashboard/ om te controleren of we de juiste bezorginformatie voor je bestelling hebben en dat al je contactgegevens up-to-date zijn.

  Neem contact op met je buren. Als u niet thuis bent, heeft de koerier het pakket mogelijk bij een van je buren afgeleverd.

  4. Neem contact op.

  Als je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen en de geschatte leverdatum is verstreken, neem dan contact op met onze klanten service onder vermelding van je bestelnummer.


  GRATIS en gelijk retourneren in de winkel.

  Je kunt je online bestelling GRATIS binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in één van onze JD-winkels. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking, daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen. In de winkel ontvang je een bewijs van ontvangst na het afgeven van je bestelling. Te laat voor een terugbetaling? Breng je online bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst terug naar een JD-winkel en ontvang je aankoopbedrag terug in de vorm van een JD-giftcard.

   

  Via de post (voor eigen kosten)

  * Retourneren via het online portaal 

  Online bestellingen kunnen worden geretourneerd via ons retourportaal. Klik hier en meld je retour aan. Je hebt tot 28 dagen na ontvangst om je bestelling aan ons te retourneren. Je kunt eenvoudig het volgende doen: Vul het retourformulier in, inclusief de reden(en) van retournering en voeg deze bij het pakket. Verpak alle items die je wilt retourneren in de originele verpakking of doos en plak het retouretiket op de verpakking of doos. Als je geen gebruik maakt van onze optie retourneren, kun je dit zelf regelen via een postvervoerder. We raden je aan een dienst te gebruiken die een bewijs van verzending kan leveren, aangezien de artikelen jouw verantwoordelijkheid blijven totdat we je pakket hebben ontvangen.

   

   

  Lees ons retourbeleid voor meer informatie over de retourvoorwaarden.

   

  Ja! Je kan je bestelling GRATIS retourneren in een winkel en het zal direct worden verwerkt bij de kassa. Je ontvangt je terugbetaling binnen 3-5 werkdagen, afhankelijk van je bank. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren voor een volledige refund. Wil je een item omruilen met een ander artikel of een giftcard? Retourneer je bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst.

  Wanneer je je bestelling binnen de annuleringsperiode retourneert betalen we het volledige aankoopbedrag samen met de standaard verzendkosten aan je terug. Houd er echter rekening mee dat wanneer je slechts enkele artikelen wilt retourneren maar de rest van de bestelling wilt houden, je mogelijk geen recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten.

  Zodra we je bestelling hebben ontvangen, verwerken we je terugbetaling of omwisseling binnen enkele werkdagen. Controleer je e-mail inbox, want wij zullen je op de hoogte houden van de status van je retour / uitwisseling.

  *Retourneren via de winkel is gratis.
  *Online orders kunnen niet worden geruild alleen geretourneerd.
  *Retourneren via een alternatief postkantoor is voor eigen rekening.

  Retourbeleid Paypal en Klarna aankopen

  Bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

  Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Ideal en Creditcard

  Bestellingen die betaald zijn met Ideal of een Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om uw teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontangen als waar je de bestelling mee hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Ideal of Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

  Retourbeleid gepersonaliseerde items

  Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.

  Retourvoorwaarden kerstperiode 

  Van maandag 1 november 2021 t/m zondag 23 Januari 2022 zulllen onze voorwaarden worden versoepeld, waardoor terugbetalingen en het ruilen van producten op ieder moment* mogelijk is gedurende deze periode op vertoon van een geldige aankoopbon.

  Alle andere algemene voorwaarden blijven van toepassing. Het retourneren van Yeezy producten is ten allen tijde uitgesloten.

   *Met uitzondering van 26,27 & 28 december 2021, dit in het belang van de klantenservice. De versoepelde voorwaarden worden hervat vanaf 29 december.

  Retourneer je bestelling GRATIS in de winkel en het zal direct worden verwerkt bij de kassa. Je ontvangt je terugbetaling binnen 3-5 werkdagen, afhanelijk van je bank. 
  Alle bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

  *Online orders kunnen niet worden geruild alleen worden geretourneerd in een JD-winkel.

  Retourbeleid voor bestellingen betaald met PayPal en Klarna

  Bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

  Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Creditcard

  Bestellingen die betaald zijn met Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om uw teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontangen als waar je de bestelling mee hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

  Retourbeleid via de post

  Alle online bestellingen kunnen worden geretourneerd via ons retourportaal.

  Retourbeleid gepersonaliseerde items

  Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.
  BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
  MCKENZIE ERWEN CREW TRACKSUIT - KINDEREN
  KHAKI | BLUE
  Wij hebben vernomen dat een zeer klein aantal van de McKenzie trainingspakken voor kinderen een fabricagefout vertoont. Hierdoor vertoont zich een scherpe rand aan de plastic drukknopen op de schouder van het sweatshirt. Dit kan krassen veroorzaken. Als je een McKenzie Erwen Crew Trainingspak heeft, controleer dan of het de productcode MCKTI14897611 of MCKTI14897101 heeft.

   DE PRODUCTCODE STAAT OP HET ONDERHOUDSETIKET OP DE ZIJNAAD VAN HET PRODUCT TUSSEN DE QR-CODE EN DE VERMELDING "NIET IN DE BUURT VAN VUUR BEWAREN"

  De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Als je een kledingstuk hebt dat aangetast is, gebruik het dan niet meer en retourneer het voor een volledige terugbetaling, in een JD Sports winkel of via ons online retourportaal https://retourneren.jdsports.nl/ Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice via https://www.jdsports.nl/customer-service/contact/ of onze Facebook chat Wij bedanken je voor je medewerking en verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak.

  Om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste producten en launches raden we je aan om onze social media kanalen in de gaten te houden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om helemaal up to date te zijn.

  Winkel ticket sale hiphophuis giveaway 

  Je kunt aan de winkel ticket sale hiphophuis giveaway meedoen door jouw kaartjes voor de summer school te kopen via de QR code van JD vóór 31/08/2022.

  De giveaway start op 19/07/2022 en eindigt op 31/08/2022

  ·     Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen.

  ·     Registratiegegevens kunnen na inschrijving niet meer worden gewijzigd. Deze  gegevens zullen worden gebruikt als je de loterij wint

  ·     Slechts één inzending per persoon

  ·     De winnende deelnemer wordt gecontacteerd op 07/09/2022 via email met verdere details over het evenement

  Algemene voorwaarden giveaway

  Door deel te nemen aan deze giveaway accepteer je en ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je het niet eens bent met de algemene voorwaarden, moet je niet deelnemen aan de giveaway. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je de algemene voorwaarden doorleest voordat je deelneemt aan de giveaway. Wij, JD Sports Fashion plc, raden je aan een kopie van deze algemene voorwaarden af te drukken en op te slaan of te bewaren voor toekomstig gebruik. JD Sports plc is de aanbieder van deze giveaway.

  1.       Wat kun je winnen?

  1 winnaar wint een jaar lang schoenen (12 paar schoenen).

  De Kans om te winnen is afhankelijk van beschikbaarheid. De prijs kan niet worden ingeruild voor een geldwaarde, noch is deze overdraagbaar. De Kans om te winnen is afhankelijk van de bevestiging van de winnaar (d.w.z. JD Sports heeft contact kunnen opnemen met de winnaars en heeft kunnen bevestigen of ze in aanmerking komen) en de geldigheid van de inschrijvingsgegevens. JD Sports heeft het recht om de giveaway op elk moment te wijzigen, aan te passen of in te trekken als gevolg van een wijziging in de toepasselijke wetgeving of gebeurtenissen die buiten de controle van JD Sports vallen. JD Sports is niet verantwoordelijk voor enige vertraging, annulering of herschikking van de giveaway.

  2.       Wie kan deelnemen?

  Deze giveaway is beschikbaar voor deelnemers die 16 jaar of ouder zijn. Als we niet in staat zijn om jouw gegevens te verifiëren, is je deelname ongeldig. Deelnemers moeten toegang hebben tot het internet. Internetproviders kunnen kosten in rekening brengen voor toegang tot het internet. Deelname is beperkt tot één klant per huishouden. Deelnemers mogen niet via meer dan één JD Sports-account proberen mee te doen aan de giveaway. Als er meer dan één inzending van een huishouden en/of klant wordt ontvangen, wordt alleen de eerste inzending geaccepteerd. Geen aankoop nodig om deel te nemen.

  JD Sports behoudt zich het recht voor om de winnaars te vragen een bewijs van leeftijd te overleggen. Werknemers (en hun naaste familie) van de JD groep (www.jdplc.com/our-group), of iemand anders die professioneel verbonden is met deze giveaway, komen niet in aanmerking om deel te nemen aan de giveaway. JD Sports behoudt zich het recht voor (naar eigen goeddunken) te beslissen of aan de toelatingscriteria is voldaan. JD Sports is niet verantwoordelijk voor inzendingen die verloren, vertraagd, verkeerd geadresseerd of onvolledig zijn of die niet kunnen worden afgeleverd of ingevoerd om een technische of andere reden.

  3.       Hoe neem je deel

  Stap 1: Koop een ticket via de QR code in een van de JD winkels voor 31/08/2022. We kunnen uw gegevens niet meer wijzigen na je deelname.

  Stap 2: Als je bent geselecteerd, sturen wij je op 07/09/2022 een e-mail met de bevestiging dat je de prijs hebt gewonnen.

  4.       Sluitingstijden

  Inzendingen die na 31/08/2022 worden ontvangen, zijn niet geldig.

  5.       Hoe worden de winnaars gekozen?

  De winnaar wordt willekeurig gekozen. De beslissing van JD Sports is definitief en bindend voor alle deelnemers. Over de selectie van de winnaars wordt niet gecorrespondeerd (behalve met de winnaars zelf). De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht op 07/09/2022.

  Als je contact wilt opnemen met JD Sports in verband met de giveaway, gebruik dan het volgende adres: Winkel giveaway hiphophuis JD NL, JD Sports Fashion plc, Edinburgh House, Hollinsbrook Way, Pilsworth, Bury, Lancashire, BL9 8RR, Verenigd Koninkrijk.

  6.       Verantwoordelijkheden van de winnaars

  Het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om: (i) alle fasen van de sectie 'Hoe deel te nemen' hierboven in te vullen; (ii) accurate contactgegevens te verstrekken; (iii) op verzoek onmiddellijk een geldig bewijs van leeftijd te verstrekken (minimumleeftijd 16); (iv) zich te houden aan de Nederlandse wetgeving; en (vi) te voldoen aan alle regels, instructies, vereisten, algemene voorwaarden of voorschriften van JD Sports. JD Sports is niet aansprakelijk jegens de winnaar of andere personen wanneer zij zich niet houden aan dergelijke verantwoordelijkheden en een dergelijke nalatigheid kan resulteren in het verbeuren van de Kans om te winnen.

  7.       Persoonlijke Informatie

  Door het aanvinken van de relevante vakjes, ga je ermee akkoord dat je wordt aangemeld voor het ontvangen van regelmatige communicatie van JD Sports (en zijn filialen) via de geselecteerde kanalen. Voor een lijst van JD Sports filialen die marketing communicatie kunnen sturen, klik op deze link: www.jdplc.com/our-group. JD Sports zal persoonlijke informatie die je verstrekt, of die we verkrijgen via onze omgang met jou, gebruiken om je aan te melden voor marketingmateriaal verstrekt door JD Sports (en zijn gelieerde ondernemingen) en om de giveaway te beheren. We kunnen je persoonlijke gegevens ook gebruiken om je te vertellen over JD Sports' (en aan JD Sports gelieerde) producten en aanbiedingen, en voor marktonderzoek, waaronder analyse en ontwikkeling van onze producten en klantrelaties. Voor volledige details over hoe JD Sports jouw informatie gebruikt, bekijk onze Privacy Policy hier:https://www.jdsports.nl/customer-service/privacy/. Je kunt je op elk moment uitschrijven door de instructies in de promotie-e-mails te volgen. Als je geen marketingcommunicatie van JD Sports (en aan JD Sports gelieerde ondernemingen) wenst te ontvangen, vink dan het (de) opt-in vakje(s) hierboven niet aan.

  8.       Publiciteit

  Door deel te nemen aan de giveaway, gaan deelnemers ermee akkoord om deel te nemen aan publiciteit activiteiten op verzoek van JD Sports indien zij een winnaar van de giveaway zijn. Deelnemers stemmen ermee in dat JD Sports (of een door JD Sports aangewezen derde partij) naar eigen goeddunken hun naam, afbeelding, eventuele relevante videobeelden van hen en opmerkingen met betrekking tot de giveaway en hun ervaring mag gebruiken voor toekomstige promotie-, marketing- en publiciteitsdoeleinden in alle media wereldwijd zonder voorafgaande kennisgeving en zonder dat hiervoor een vergoeding wordt betaald (inclusief, ter voorkoming van twijfel, bij het reageren op een derde partij).

  JD Sports behoudt zich het recht voor om: (i) de Kans op Aankoop in te trekken of aankoop van het Item te weigeren indien een winnaar een van de voorwaarden in deze algemene voorwaarden schendt of indien blijkt dat hij/zij op oneerlijke of frauduleuze wijze heeft gehandeld; en (ii) een zwarte lijst van toekomstige giveaways op te stellen voor elke persoon die meer dan eens deelneemt, of die volgens JD Sports heeft geprobeerd deel te nemen, aan de giveaway en/of van wie JD Sports meent dat hij/zij zich bezighoudt met, of blijkt te hebben beziggehouden met, oneerlijke of frauduleuze activiteiten.

  Als je contact wilt opnemen met JD Sports in verband met de giveaway, gebruik dan het volgende adres: Winkel giveaway hiphophuis JD NL, JD Sports Fashion plc, Edinburgh House, Hollinsbrook Way, Pilsworth, Bury, Lancashire, BL9 8RR, Verenigd Koninkrijk.

   

  We hebben je bestelling gesplitst, zodat we deze sneller bij je kunnen bezorgen.

   Om te zien hoe je bestelling vordert, klik hier en voer het bestelnummer in uit je bevestigingsmail.

  Hoe was jouw ervaring in de winkel? Laat het ons weten en geef het JD Team feedback via deze link.

  Alle Raffle items kunnen in de winkels worden terug gebracht met uitzondering van YEEZY's. YEEZY's moeten worden retourneerd via onderstaand adres. Je kunt de Raffle items ook retourneren door het naar het onderstaande magazijn te sturen. We raden je aan om een retourformulier met bevestiging van verzending aan te vragen om er zeker van te zijn dat we je geretourneerde items veilig ontvangen. Het retourneren van YEEZY's moet van tevoren worden gemeld bij onze klantenservice, dit kan via het klantenserviceformulier. Houd er rekening mee dat de items jouw verantwoordelijkheid zijn totdat ze ons bereiken.

  JD Internet Returns
  Schaapherderweg 24
  Ridderkerk
  NL
  2988 CK

  De meeste promoties worden automatisch toegepast bij het afrekenen.

  Heb je een kortings- of promotiecode? Voer deze dan in bij het vakje 'kortingscode'. Eenmaal voltooid klik je op Toepassen waarna de korting wordt toegepast.

   

  Wij aanvaarden volgende betalingsmethoden: 

  • Debit/Credit Card
  • Klarna
  • IDEAL 
  • Paypal
  • American Express 
  • Apple Pay
  We zijn snel in het picken en verpakken van je bestelling, daarom kunnen we je bestelling niet wijzigen of annuleren nadat je aankoop bevestigd is. 
  Als je van gedachten bent veranderd, kan je je bestelling gratis retourneren in een van onze Nederlandse JD Sports filialen. Je kan je bestelling ook naar ons retourneren via de post, hierbij zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. Ga voor meer informatie naar onze retoursectie om al je retourmogelijkheden te bekijken.
  Ja, alle leveringen kunnen gevolgd worden via de link die in je verschepings-e-mail vermeld wordt. Mogelijk ontvang je ook e-mails van de koerier op verschillende punten tijdens de reis van je levering.
  We hebben aanvullende producten beschikbaar voor levering rechtstreeks van onze merkpartners, 
  dus we kunnen ons best doen om de maat te krijgen die u wilt. 
  De producten worden rechtstreeks door de JD-merkpartner naar u verzonden en verkocht. 
  Dit is alleen beschikbaar voor standaard levering en moet rechtstreeks naar de leverancier worden geretourneerd met behulp van het meegeleverde gratis retouretiket. 
  Houd er rekening mee dat bestellingen die worden uitgevoerd door onze merkpartners alleen beschikbaar zijn via standaardlevering.
   
  U kunt een Merk Partner Returns-label aanvragen bij de klantenservice

  Als een artikel beschadigd of defect aankomt, neem dan contact op met onze Klantenservice. We zullen je retourmogelijkheden samen bespreken en sturen het betreffende item vervolgens op naar ons inspectieteam. Na verwerking zullen we een terugbetaling of omruiling aanbieden.

  In de buurt van een winkel? Het is ook mogelijk om het defecte of beschadigde artikel naar één van onze JD-winkel te brengen. Zij zorgen ervoor dat het artikel teruggestuurd wordt naar het Warehouse in de UK.

  Er is ruimte voorzien voor je code in het winkelmandje. Nadat je een item toegevoegd hebt aan je mandje, vind je het veld kortingscode terug aan de linkerkant. Daar voer je de code in, waarna je op Toepassen klikt. Op voorwaarde dat hij nog geldig is, zal je korting meteen toegepast worden.
  Loading

  Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op

  Giftcards

  Gift Card

  €5 - €300

  De Ultimate Giftcard is de enige cadeaukaart die je nodig hebt.

  Giftcard kopen

  Onze winkels

  Vind een winkel

  Vind de dichtstbijzijnde winkel, bekijk openingstijden en check waar je je bestelling kan ophalen!

  Vind de dichtstbijzijnde winkel

  Download onze apps

  Shop 24/7 met de JD Sports app! Krijg toegang tot de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen terwijl je on the go bent.

  Download via de App Store Download via Google Play
  Wij accepteren de volgende betaalmethoden
  PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
  Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2022 JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden.
  Loading

   
  Terug naar boven