Home > Hulp

Hoe kunnen we je helpen?Vind hier je antwoord

  Overige

  Als je vragen hebt over hoe wij jouw privacy beschermen, mail ons dan op privacy.support@jdplc.com en een van onze websites bezoekt https://www.jdsports.nl/customer-service/privacy/

  1. Controleer je bezorgdatum.

  Je kunt de geschatte leverdatum vinden in je orderbevestiging.

  Standaard levering aan huis

  Prijs: €5 of GRATIS voor bestellingen boven €70.00.

  Bestellingen worden binnen 2-6 werkdagen geleverd. (uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen).

  Levering van maandag t/m vrijdag.

  Express levering

  Prijs: €7 voor bestellingen onder €70 

  €3 voor bestellingen boven €70

  Levertijd: 1-2 (werkdagen)

  Deze bezorgmethode is alleen beschikbaar voor producten die worden verzonden vanuit ons magazijn in Frankrijk.

  Ophalen in de winkel

  Gratis bezorging in een Nederlandse winkel naar keuze via de Store pick-up optie.
   
  Je bestelling wordt binnen 3-6 werkdagen geleverd in de winkel naar keuze. (uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen). Bekijk de openingstijden van de winkel om te zien wanneer je je bestelling kunt ophalen.

  2. Traceer mijn bestelling.  

  Controleer de trackinglink die we in je verzend-email hebben verzonden om up-to-date trackinginformatie te bekijken. Wacht 48 uur na verzending om te controleren.

  Of je kunt je bestelling hier volgen.

  3. Controleer je gegevens. 

  Log in op je account https://www.jdsports.nl/myaccount/dashboard/ om te controleren of we de juiste bezorginformatie voor je bestelling hebben en dat al je contactgegevens up-to-date zijn.

  Neem contact op met je buren. Als u niet thuis bent, heeft de koerier het pakket mogelijk bij een van je buren afgeleverd.

  4. Neem contact op.

  Als je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen en de geschatte leverdatum is verstreken, neem dan contact op met onze klanten service onder vermelding van je bestelnummer.


  Van woensdag 1 november 2023 tot maandag 22 januari 2024 wordt ons retour- en omruilbeleid versoepeld, zodat retouren en omruilingen tijdens deze periode op elk moment* kunnen worden gedaan, zolang de artikelen voorzien zijn van een geldig aankoopbewijs. Alle andere algemene voorwaarden zijn van toepassing. *Houd er rekening mee dat we in het belang van de klantenservice geen terugbetalingen en omruilingen kunnen verwerken tussen dinsdag 26 december en donderdag 28 december 2023.HET STANDAARD RETOUR- EN OMRUILBELEID WORDT OP VRIJDAG 29 DECEMBER HERVAT.Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten. GRATIS en gelijk retourneren in de winkel.

  Je kunt je online bestelling GRATIS binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in één van onze JD-winkels. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking, daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen. In de winkel ontvang je een bewijs van ontvangst na het afgeven van je bestelling. Te laat voor een terugbetaling? Breng je online bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst terug naar een JD-winkel en ontvang je aankoopbedrag terug in de vorm van een JD-giftcard.

   

  Via de post (voor eigen kosten)

  * Retourneren via het online portaal 

  Online bestellingen kunnen worden geretourneerd via ons retourportaal. Klik hier en meld je retour aan. Je hebt tot 28 dagen na ontvangst om je bestelling aan ons te retourneren. Je kunt eenvoudig het volgende doen: Vul het retourformulier in, inclusief de reden(en) van retournering en voeg deze bij het pakket. Verpak alle items die je wilt retourneren in de originele verpakking of doos en plak het retouretiket op de verpakking of doos. Als je geen gebruik maakt van onze optie retourneren, kun je dit zelf regelen via een postvervoerder. We raden je aan een dienst te gebruiken die een bewijs van verzending kan leveren, aangezien de artikelen jouw verantwoordelijkheid blijven totdat we je pakket hebben ontvangen.

   

   

  Lees ons retourbeleid voor meer informatie over de retourvoorwaarden.

   

  Ja! Je kan je bestelling GRATIS retourneren in een winkel en het zal direct worden verwerkt bij de kassa. Je ontvangt je terugbetaling binnen 3-5 werkdagen, afhankelijk van je bank. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren voor een volledige refund. Wil je een item omruilen met een ander artikel of een giftcard? Retourneer je bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst.

  Wanneer je je bestelling binnen de annuleringsperiode retourneert betalen we het volledige aankoopbedrag samen met de standaard verzendkosten aan je terug. Houd er echter rekening mee dat wanneer je slechts enkele artikelen wilt retourneren maar de rest van de bestelling wilt houden, je mogelijk geen recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten.

  Zodra we je bestelling hebben ontvangen, verwerken we je terugbetaling of omwisseling binnen enkele werkdagen. Controleer je e-mail inbox, want wij zullen je op de hoogte houden van de status van je retour / uitwisseling.

  *Retourneren via de winkel is gratis.
  *Online orders kunnen niet worden geruild alleen geretourneerd.
  *Retourneren via een alternatief postkantoor is voor eigen rekening.

  Retourbeleid Paypal en Klarna aankopen

  Bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

  Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Ideal en Creditcard

  Bestellingen die betaald zijn met Ideal of een Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om uw teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontangen als waar je de bestelling mee hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Ideal of Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

  Retourbeleid gepersonaliseerde items

  Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.

  Retourvoorwaarden kerstperiode 

  Van maandag 1 november 2021 t/m zondag 23 Januari 2022 zulllen onze voorwaarden worden versoepeld, waardoor terugbetalingen en het ruilen van producten op ieder moment* mogelijk is gedurende deze periode op vertoon van een geldige aankoopbon.

  Alle andere algemene voorwaarden blijven van toepassing. Het retourneren van Yeezy producten is ten allen tijde uitgesloten.

   *Met uitzondering van 26,27 & 28 december 2021, dit in het belang van de klantenservice. De versoepelde voorwaarden worden hervat vanaf 29 december.

  Retourneer je bestelling GRATIS in de winkel en het zal direct worden verwerkt bij de kassa. Je ontvangt je terugbetaling binnen 3-5 werkdagen, afhanelijk van je bank. 
  Alle bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

  *Online orders kunnen niet worden geruild alleen worden geretourneerd in een JD-winkel.

  Retourbeleid voor bestellingen betaald met PayPal en Klarna

  Bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

  Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Creditcard

  Bestellingen die betaald zijn met Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om uw teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontangen als waar je de bestelling mee hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

  Retourbeleid via de post

  Alle online bestellingen kunnen worden geretourneerd via ons retourportaal.

  Retourbeleid gepersonaliseerde items

  Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.
  BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
  MCKENZIE ERWEN CREW TRACKSUIT - KINDEREN
  KHAKI | BLUE
  Wij hebben vernomen dat een zeer klein aantal van de McKenzie trainingspakken voor kinderen een fabricagefout vertoont. Hierdoor vertoont zich een scherpe rand aan de plastic drukknopen op de schouder van het sweatshirt. Dit kan krassen veroorzaken. Als je een McKenzie Erwen Crew Trainingspak heeft, controleer dan of het de productcode MCKTI14897611 of MCKTI14897101 heeft.

   DE PRODUCTCODE STAAT OP HET ONDERHOUDSETIKET OP DE ZIJNAAD VAN HET PRODUCT TUSSEN DE QR-CODE EN DE VERMELDING "NIET IN DE BUURT VAN VUUR BEWAREN"

  De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Als je een kledingstuk hebt dat aangetast is, gebruik het dan niet meer en retourneer het voor een volledige terugbetaling, in een JD Sports winkel of via ons online retourportaal https://retourneren.jdsports.nl/ Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice via https://www.jdsports.nl/customer-service/contact/ of onze Facebook chat Wij bedanken je voor je medewerking en verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak.

  Om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste producten en launches raden we je aan om onze social media kanalen in de gaten te houden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om helemaal up to date te zijn.

  We werken voortdurend aan het bieden van de beste ervaring aan onze klanten en om een groter assortiment Nike-producten te kunnen aanbieden, worden er enkele belangrijke veranderingen achter de schermen doorgevoerd tussen 6 juni 2023.

  Als gevolg hiervan hebben we belangrijke informatie voor u met betrekking tot het retourneren van uw Nike-product(en):

  Het retourneren van uw artikel tijdens deze periode Voor Nike-artikelen die vóór 6 juni 2023 zijn gekocht, dient u uw artikel te retourneren aan Nike. Voor meer informatie kunt u de Nike-FAQ's HIER raadplegen.

  Voor Nike-artikelen die op of na 6 juni 2023 zijn gekocht, dient u uw artikel te retourneren aan JD. Voor meer informatie kunt u de JD Retourpagina HIER raadplegen en selecteer Retourneren.

  Uw bestelling is verkocht door JD. Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met de klantenservice van JD door HIER te klikken.

  We hebben je bestelling gesplitst, zodat we deze sneller bij je kunnen bezorgen.

   Om te zien hoe je bestelling vordert, klik hier en voer het bestelnummer in uit je bevestigingsmail.

  Hoe was jouw ervaring in de winkel? Laat het ons weten en geef het JD Team feedback via deze link.

  Alle Raffle items kunnen in de winkels worden terug gebracht met uitzondering van YEEZY's. YEEZY's moeten worden retourneerd via onderstaand adres. Je kunt de Raffle items ook retourneren door het naar het onderstaande magazijn te sturen. We raden je aan om een retourformulier met bevestiging van verzending aan te vragen om er zeker van te zijn dat we je geretourneerde items veilig ontvangen. Het retourneren van YEEZY's moet van tevoren worden gemeld bij onze klantenservice, dit kan via het klantenserviceformulier. Houd er rekening mee dat de items jouw verantwoordelijkheid zijn totdat ze ons bereiken.

  JD Internet Returns
  Schaapherderweg 24
  Ridderkerk
  NL
  2988 CK

  De meeste promoties worden automatisch toegepast bij het afrekenen.

  Heb je een kortings- of promotiecode? Voer deze dan in bij het vakje 'kortingscode'. Eenmaal voltooid klik je op Toepassen waarna de korting wordt toegepast.

   

  Wij aanvaarden volgende betalingsmethoden: 

  • Debit/Credit Card
  • Klarna
  • IDEAL 
  • Paypal
  • American Express 
  • Apple Pay
  We zijn snel in het picken en verpakken van je bestelling, daarom kunnen we je bestelling niet wijzigen of annuleren nadat je aankoop bevestigd is. 
  Als je van gedachten bent veranderd, kan je je bestelling gratis retourneren in een van onze Nederlandse JD Sports filialen. Je kan je bestelling ook naar ons retourneren via de post, hierbij zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. Ga voor meer informatie naar onze retoursectie om al je retourmogelijkheden te bekijken.
  Ja, alle leveringen kunnen gevolgd worden via de link die in je verschepings-e-mail vermeld wordt. Mogelijk ontvang je ook e-mails van de koerier op verschillende punten tijdens de reis van je levering.
  We hebben aanvullende producten beschikbaar voor levering rechtstreeks van onze merkpartners, 
  dus we kunnen ons best doen om de maat te krijgen die u wilt. 
  De producten worden rechtstreeks door de JD-merkpartner naar u verzonden en verkocht. 
  Dit is alleen beschikbaar voor standaard levering en moet rechtstreeks naar de leverancier worden geretourneerd met behulp van het meegeleverde gratis retouretiket. 
  Houd er rekening mee dat bestellingen die worden uitgevoerd door onze merkpartners alleen beschikbaar zijn via standaardlevering.
   
  U kunt een Merk Partner Returns-label aanvragen bij de klantenservice

  Als een artikel beschadigd of defect aankomt, neem dan contact op met onze Klantenservice. We zullen je retourmogelijkheden samen bespreken en sturen het betreffende item vervolgens op naar ons inspectieteam. Na verwerking zullen we een terugbetaling of omruiling aanbieden.

  In de buurt van een winkel? Het is ook mogelijk om het defecte of beschadigde artikel naar één van onze JD-winkel te brengen. Zij zorgen ervoor dat het artikel teruggestuurd wordt naar het Warehouse in de UK.

  Er is ruimte voorzien voor je code in het winkelmandje. Nadat je een item toegevoegd hebt aan je mandje, vind je het veld kortingscode terug aan de linkerkant. Daar voer je de code in, waarna je op Toepassen klikt. Op voorwaarde dat hij nog geldig is, zal je korting meteen toegepast worden.
  Loading

  Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op

  Giftcards

  Gift Card

  €5 - €300

  De Ultimate Giftcard is de enige cadeaukaart die je nodig hebt.

  Giftcard kopen

  Onze winkels

  Vind een winkel

  Vind de dichtstbijzijnde winkel, bekijk openingstijden en check waar je je bestelling kan ophalen!

  Vind de dichtstbijzijnde winkel

  Download onze apps

  Shop 24/7 met de JD Sports app! Krijg toegang tot de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen terwijl je on the go bent.

  Download via de App Store Download via Google Play
  Wij accepteren de volgende betaalmethoden
  PayPal logo Klarna logo iDEAL logo
  Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden.
  Loading

   
  Terug naar boven