FAQ's

 • Kan ik mijn online bestelling retourneren in een JD-winkel?

  • Online bestellingen kunnen alleen in de winkel worden gertourneerd met het orginele betalings bewijs en de orginele verpakking. Wanneer je ontevreden bent met een product van je online bestelling kun je deze binnen 14 dagen retourneren in een van onze winkels voor een terugbetaling. Te laat voor een terugbetaling? Breng de online bestelling dan binnen 28 dagen terug naar een JD-winkel in Nederland voor een omruiling of ontvang je aankoop bedrag terug in de vorm van een giftcard.


   Retourbeleid met paypal betaling: Je kunt je online bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug brengen naar een JD-winkel in Nederland. De winkel stuurt het pakketje voor je terug, zodra het pakketje is ontvangen door ons pakhuis word het bedrag terug gestort op je paypal account. In de winkel krijg je een bewijs van ontvangst bij het afgeven van je online bestelling.


   Retourbeleid met Ideal/creditcard betaling: Je kunt je online bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug brengen naar een JD-winkel in Nederland. Het personeel zal het pakketje retourneren via de winkel kassa, waarbij het geld word terug gestort via je betaalpas. De bankpas waar het op terug word gestort met dezelfde bankrekening zijn als je IDEAL/creditcard betaling. Als die gegevens niet hetzelfde zijn kan het bedrag niet worden terug gestort.


   Retourbeleid met Klarna: Je kunt je online bestelling NIET in de winkel retourneren. Deze moeten op eigen kosten worden teruggestuurd naar ons warehouse in de UK.

 • Ik ben mijn betalingsbewijs verloren, kan ik nog steeds producten terugbrengen?

  • Spijtig genoeg kunnen wij geen items terugnemen zonder voldoende bewijs van aankoop.

   Als je items in een winkel retourneert, vragen wij je het betalingsbewijs, dat je aan de kassa ontvangen hebt bij aankoop, mee te brengen. Als je dit verloren bent, kan je je bankafschrift uitprinten als bewijs van betaling.

   Gelieve er rekening mee te houden dat we alleen een vervangingsproduct of Cadeaukaart aanbieden voor ongewenste producten na het voorleggen van een bankafschrift.

 • Kan ik studentenkorting krijgen in een JD-winkel?

  • Jammer genoeg bieden wij geen studentenkortingen aan in onze winkels of online.

 • Kan ik nakijken of mijn lokale winkel een product in voorraad heeft?

  • Natuurlijk!

   Je kan je lokale winkel contacteren via de informatie op de website, onder “Winkel Zoeken”. Zij kunnen je laten weten of ze een bepaald item in voorraad hebben en kunnen dit mogelijk zelfs voor je reserveren tot je langskomt.

   Je kan ook onze klantendienst contacteren via de pagina

   'Contacteer ons'. • Wat is jullie retourbeleid voor producten die in een winkel gekocht zijn?

  • Goederen moeten binnen 14 dagen na aankoop geretourneerd worden voor een terugbetaling. Wil je het product omruilen of ben je te laat voor een terugbetaling? Breng de goederen dan binnen 28 na aankoop terug voor een vervangproduct of een tegoedbon.

   Bestellingen moeten geretourneerd worden in dezelfde staat als waarin ze ontvangen zijn.

   Bestellingen moeten geretourneerd worden met een geldig betalingsbewijs.

   Zwemkleding, sport-bh's, ondergoed en juwelen worden uitgesloten van ons retourbeleid voor winkelaankopen en kunnen niet terugbetaald of omgeruild worden. Je wettelijke rechten worden hierin niet aangetast.

   Cadeaukaarten worden uitgesloten van ons retourbeleid. Wij nemen geen Cadeaukaarten terug. Je kan ze wel herladen in elke JD-winkel in Nederland.

   Items met een fabricagefout zullen geïnspecteerd worden voordat een terugbetaling of een vervangproduct uitgereikt wordt. Dit moet binnen een termijn van 90 dagen gebeuren.

 • Hoe meld ik een klacht i.v.m. een winkel?

  • Om een formele klacht te maken, moet u schrijven naar het volgende adres of ons e-mailen via de

   'Contacteer ons'

   -pagina.

   JD Sports Customer Service Department
   JD Sports Fashion Plc
   Hollisbrook Way
   Pilsworth Road
   Bury
   Verenigd Koninkrijk
   BL9 8RR

   Gelieve u ervan te vergewissen dat uw volledige naam en adres bij elke correspondentie gevoegd worden en ons tot 10 werkdagen de tijd te geven om u een formeel antwoord te geven.

 • Ik wil graag betalen met KLARNA, hoe werkt dat?

  • Voor informatie over de betaalmethoden KLARNA, klik

   HIER • Giftcards

  €5 - €300

  De Ultimate Giftcard is de enige cadeaukaart die je nodig hebt.

  Giftcard kopen

  Onze winkels

  Vind de dichtstbijzijnde winkel, bekijk openingstijden en check waar je je bestelling kan ophalen!

  Vind de dichtstbijzijnde winkel

  Download onze apps

  Shop 24/7 met de JD Sports app! Krijg toegang tot de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen terwijl je on the go bent.

  Download via de App Store Download via Google Play
  Wij accepteren de volgende betaalmethoden
  Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2019 JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden.
  Loading

   
  Terug naar boven